Kontakta oss

Mejla oss

Tveka inte att mejla oss ifall du skulle ha några frågor. Vi återkommer så fort vi kan.

info@sjukvardsmaklarna.se

Ring oss

Du kan alltid ringa oss mellan våra öppettider om du har några funderingar.

08-588 014 40

Hör av dig!

Var god skriv ditt namn.
Var god skriv en giltig e-post.
Var god skriv ditt telefonnummer.
Var god skriv ditt ärende.

Vårt kontor

  • Gjuterivägen 13, 168 67 Bromma
  • 08-588 014 40
  • Mån - Fre: 09:00 - 17:00
    Lör - Sön: Stängt

Vanliga frågor

Vi kan erbjuda dig uppdrag i nästan hela Sverige. Vi är upphandlade i 7 regioner och 53 kommuner runt om i Sverige. Vi vinner löpande fler upphandlingar. Vi har även ett stort antal direktavtal där vi kan erbjuda uppdrag. Under 2022 kommer vi att erbjuda uppdrag i Norge för sjuksköterskor och läkare.

Vi har det största möjliga försäkringspaketet hos Svedea, det som försäkringen täcker för anställda är följande: Egendomsförsäkring, avbrottsförsäkring, ansvarsförsäkring, rättsskyddsförsäkring, krisförsäkring, kundolycksfallsförsäkring, extrakostnadsförsäkring, överfall, tjänstereseförsäkring, förmögenhetsbrottsförsäkring & VDS. Vi har även en ytterligare försäkring för tjänstemän hos FORA försäkring.

Som anställd hos SjukvårdsMäklarna har du alltid sjuklön enligt lagen om anställning.

Vi är i dagsläget inte kollektivavtalsanslutna men SjukvårdsMäklarna erbjuder likvärdiga lösningar såsom att erbjuda tjänstepension och löneväxling hos AVANZA som du följer elektroniskt samt heltäckande försäkringar för våra konsulters trygghet.

Under "lediga tjänster" så hittar du nästan alla våra uppdrag. Listan uppdateras alla tider på dygnet.

Snittlönen för sjuksköterskor under 2022 som arbetade för SjukvårdsMäklarna var 64 000 kronor/månad + ob-tillägg. Vi vill poängtera att vi alltid erbjuder de bästa villkoren för att vara konkurrenskraftiga, men att vi alltid styrs av avtalspriser i olika regioner och kommuner. Ta kontakt med en bemanningsansvarig för att få information om lönenivåer i olika delar av landet.

Lönenivåerna baseras även på om uppdraget innebär en vidareutbildad eller legitimerad sjuksköterska. Så vi vill gärna att du tar ovanstående nivåer som just en snittlön och kontaktar oss för att få reda på vad vi kan erbjuda just dig på den platsen du önskar att arbeta.

Nyckelpersoner i bolaget har arbetat med sjukvårdsbemanning i Sverige och Norge sedan 2012 i olika former och organisationer. Du kan läsa mer om vår organisation och våra anställda under fliken "om oss".

Vi är i skrivandes stund upphandlade i 8 landsting och ett 50+ tal kommuner från norr till söder. Kontakta någon av våra duktiga kollegor för att se om vi har ditt nästa drömuppdrag.

Uppe i högra hörnet på hemsidan så ser du "Tidrapportera". Följ sedan instruktionerna som kom i ditt elektroniska avtal. Har du några som helst frågor eller funderingar gällande tidrapporteringen så kontaktar du Jennifer på e-post. jennifer@sjukvardsmaklarna.se