Stockholm-kontoret

Venne

Venne Sven Erik Blomstervik

Avtalsansvarig & Ledamot

sven@sjukvardsmaklarna.se 073-676 45 46
Adrian

Adrian Blomstervik

COO & Konsultmäklare

adrian@sjukvardsmaklarna.se 072-253 43 81
Venne

Jennifer Blomstervik

Koordinator

jennifer@sjukvardsmaklarna.se
Fernando

Fernando Tovar

Konsultmäklare & Leg. Sjuksköterska

fernando@sjukvardsmaklarna.se 070-991 33 33

Skåne-kontoret: Ystad

Jim

Jim Håkansson

Konsultmäklare & Leg. Sjuksköterska

jim@sjukvardsmaklarna.se 070-778 03 60
Ludvig

Ludvig Nerlund

Konsultmäklare

ludvig@sjukvardsmaklarna.se 070-778 03 60
Sofia

Sofia Andersson

Bemanningsassistent & Koordinator

sofia@sjukvardsmaklarna.se 08-588 014 40
Sjukvårdsmäklarna logotyp

SjukvårdsMäklarna Sverige AB

Det familjära företaget inom sjukvårdsbemanning.

SjukvårdsMäklarna har gått från att vara det lilla bemanningsföretaget till en väletablerad organisation på kort tid utan att tumma på kvaliteten, ryktet och den personliga servicen. Det är vad som skiljer oss från mängden.

320 +

Konsulter

270 +

Vårdgivare

5000 +

Uppdragsveckor

Vi hjälper dig, så att du kan hjälpa andra.

Vi på SjukvårdsMäklarna startade organisationen 2019 med ett klart och tydligt mål - att skapa ett mervärde för såväl konsulter, vårdgivare och intern personal. Idag har vi nått dessa mål och lite till samtidigt som vi fortsätter med samma värdegrunder i en större skala. Vi är stolta över att ha ett väldigt gott rykte bland vårdgivare och konsultsjuksköterskor och läkare.

SjukvårdsMäklarna är bemanningsföretaget för såväl mycket erfarna konsulter som de som kanske bara har några års erfarenhet som bemanningskonsult. Det viktiga för oss är att upplevelsen är den samma för alla våra duktiga konsulter och vi är mycket tacksamma för att våra medarbetare och konsulter vill vara med oss på vår resa framåt.

Grundaren har ordet:

2011 startade jag en anställning som konsultchef på ett bemanningsföretag inom vården i Norge, där jag har mina rötter. Sedan dess har jag arbetat inom ett antal olika organisationer knutet till bemanning och rekrytering av personal såväl inom sjukvård som andra grenar.

Med all erfarenhet och kunskap som jag byggt tillsammans med duktiga kollegor och ledarskap föddes SjukvårdsMäklarna Sverige AB, det familjära bemanningsföretaget inom sjukvård.

Med en marknad som konstant rör sig och efter många politiska utspel och väldigt mycket uppmärksamhet kring sjukvårdsbemanning kvarstår det viktigaste: Patientsäkerheten.

SjukvårdsMäklarnas syfte kommer alltid att kvarstå som det är nu, att säkra upp patientsäkerheten och jobba för en väl fungerande vårdkedja i hela Sverige och så småningom norden.

Tillsammans gör vi en stor skillnad hos vårdgivare som har det tufft med bemanningen och framför allt för patienten som annars hade fått vänta längre än nödvändigt för rätt vård.

Jag vill passa på att tacka alla medarbetare på kontoret och konsulter ute i fältet för det enorma arbete som de lägger ned varje dag, 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet för att hjälpa driva oss framåt för att uppnå våra ständigt ökade mål.

För dig som är ny hos oss eller funderar på att samarbeta med oss: varmt välkommen och det är otroligt kul om du vill vara med på vår resa framåt.

Grundare av SjukvårdsMäklarna Sverige AB.

Vill du jobba med oss? Hör av dig!

info@sjukvardsmaklarna.se