Hitta rätt
läkare sjuksköterska läkare sjuksköterska läkare

Hitta rätt
läkare sjuksköterska läkare sjuksköterska läkare

Har din verksamhet en kort eller långvarig vakans? Ingen fara! Vi hjälper dig.

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

320 +

Konsulter

270 +

Vårdgivare

5000 +

Uppdragsveckor

Varför välja oss?

Gott rykte

Vi på SjukvårdsMäklarna Sverige AB är stolta över att vara ett välrenommerat bolag. Läs närmare om vad våra konsulter säger om oss på bemlo.se

Kvalitativa konsulter

Med noggranna kvalitetskontroller ser vi till att rätt person hamnar på rätt plats. Både när det kommer till klinisk kompetens och samarbetsförmåga.

Dedikerade och erfarna

Alla som arbetar på ”kontorssidan” av SjukvårdsMäklarna har en dokumenterad erfarenhet av bemanning och rekrytering samt goda referenser från tidigare arbetsgivare.

Tillsammans skapar vi bättre vård.

Med över 10 000 läkare och 6000 sjuksköterskor i vårt kontaktnät som bara är ett telefonsamtal bort så kan vi hjälpa er att bemanna korta och långa vakanser i hela Sverige och Norge.

Vi har goda samarbeten med över 200+ vårdgivare och vet precis vad som behövs när det kommer till alla olika moment som innefattar bemanning.

Jämfört med andra aktörer så anser vi att kvalitet framför kvantitet alltid är viktigast. Därför ser vi till att alla medarbetare oavsett om det är på ekonomi- eller rekryteringssidan får dom bästa förutsättningarna och relevant utbildning löpande och delar våra värdegrunder och filosofi.

Med noggranna kvalitetskontroller ser vi till att rätt person hamnar på rätt plats. Både när det kommer till klinisk kompetens och samarbetsförmåga.

Vad säger vårdgivare om oss?

Vi är tacksamma för att ha sjuksköterskor som tidigare från andra bolag inte alls motsvarat våra förväntningar. Vi kommer definitivt att samarbeta i framtiden.

Anna
Simrishamns kommun Simrishamns Kommun

Samarbetet med SjukvårdsMäklarna har varit smidigt och bra. Vi har fått kompetenta sjuksköterskor som trots utan vetskap om vår verksamhet har levererat duktiga sjuksköterskor då vi tillfälligt haft ett akutbehov. Stort tack för all hjälp!

Helen
Kriminalvården Kriminalvården Anstalt i mellan Sverige

Samarbetet med SjukvårdsMäklarna har fungerat utmärkt – Vi var tydliga med vilka kvalitéer vi sökte hos konsulter och vi fick tre väldigt omtyckta och kompetenta sjuksköterskor hos oss under sommaren när det var som mest kris.

Ulrica
Höör kommun Höör Kommun

Gott samarbete rakt igenom. Konsult var hos oss i 3månader och leverera sjukvårds som vi kollegor och patienter var mycket nöjda med inhyrd konsult från SjukvårdsMäklarna.

Li
Kriminalvården Kriminalvården Häkte/Anstalt Syd

Vi har inget samarbete med bemanningsföretag då allt går via vår bemanningsenhet. Dock är vi mycket nöjda med den konsult som vi har haft en längre period hos oss.

Åse-Lotte
Skåne Region Skåne, Operationsavdelning

Kort och gott vi från förfrågan till att vi fick en sjuksköterska tog det 1 vecka. Väldigt nöjda med kommunikationen med SjukvårdsMäklarna och oss.

Paul
Kriminalvården Kriminalvården Anstalt Syd

Våra samarbetspartners

Hör av dig!

Var god skriv ditt namn.
Var god skriv en giltig e-post.
Var god skriv ditt telefonnummer.
Var god skriv ditt ärende.