Hyrsjuksköterska

Ordna bemanningen med en hyrsjuksköterska

Längtar du efter nya utmaningar och om att utvecklas i karriären som sjuksköterska? Eller är du en arbetsgivare inom vård och omsorg som är i behov av en kompetent och erfaren hyrsjuksköterska?

Välkommen att kontakta oss på Sjukvårdsmäklarna – hos oss hittar du rätt hyrsjuksköterska och vi letar dessutom alltid efter nya kompetenta konsulter.

Vi kan hjälpa din verksamhet med hyrsjuksköterskor eller annan hyrpersonal – oavsett hur dina behov ser ut så har vi en lösning som kommer att hålla i längden. Vi har ett stort kontaktnät och lång erfarenhet och ser till att hyrsjuksköterskan har rätt kriterier för det aktuella uppdraget.

Stor brist på kompetent personal

Att det finns brist på kunnig, erfaren och legitimerad sjukvårdspersonal i Sverige är ingen hemlighet. Låt oss vara en hjälpande hand genom att förmedla en hyrsjuksköterska. Vi har gedigen erfarenhet av att förmedla sjukvårdspersonal i Sverige och Norge och arbetar hårt för att allt ska fungera för både kunder och konsulter. Vi värnar därför både om personalen och patienterna när vi sätter en hyrsjuksköterska i arbete.

Vi har tydliga rutiner som styr hela processen i en rekrytering – från första samtalet till en avslutad affär. Allt kvalitetssäkras och vi får ständigt nya referenser för att vi ska få en tydlig överblick och utvecklas i rätt riktning.

Arbeta som hyrsjuksköterska

Funderar du på att arbeta som hyrsjuksköterska eller någon annan form av hyrpersonal? Att arbeta som konsult hos Sjukvårdsmäklarna ger stora fördelar. Bra ersättning och arbetsvillkor, nya arbetsplatser och utmaningar – du bestämmer själv när och var du vill arbeta!

Vill du börja arbeta som hyrsjuksköterska hos oss? Här berättar vi i korthet hur processen går till – från första intresseanmälan till första lönebeskedet.

  • Intresseanmälan är det första steget. Välkommen att kontakta oss och berättar vilken typ av uppdrag du är intresserad av.
  • Intervju. Du berättar om dig själv och vi går igenom din erfarenhet, kompetens och tillgänglighet. Dessutom får du tillfälle att berätta mer om dig själv och dina personliga önskemål.
  • Bokning av uppdrag. När du börjar arbeta för oss så väljer du själv vilken typ av uppdrag som passar dig bäst.
  • Börja jobba. Nästa steg är att du börjar arbeta hos kunden som behöver dina kompetenser som sjuksköterska. Det kan handla både om korta och mer omfattande uppdrag.
  • Löneutbetalning. Du rapporterar in din arbetade tid och får överenskommen ersättning för utfört arbete.

 

Stora fördelar med att arbeta hos oss

Att arbeta som hyrsjuksköterska innebär ett flertal fördelar jämfört med att vara anställd.

Det är spännande, varierat och du kan själv vara med och påverka när och var du ska arbeta.

Lönen är ett annat starkt argument att arbeta som sköterska på konsultbasis. Du får bättre betalt då både timlön och OB är betydligt högre för en hyrsjuksköterska jämfört med en anställd. Dessutom är det flexibelt: du kan både vara anställd och få lönen utbetald eller vara egen företagare och fakturera via din egen firma. Vi ser till att du får ett individuellt upplägg som passar just dig.

Stort behov av kompetent personal

Vi är ständigt i behov av duktiga och engagerade konsulter, skicka din intresseanmälan idag!

Är du i behov av en hyrsjuksköterska eller någon annan typ av vårdpersonal? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt.

Sjukvårdsmäklarna Sverige AB
Org nr. 556922-0469