Skärmavbild 2021-01-12 kl. 15.22.53.png

Om oss

"Sjukvården är som alltid en viktig fråga, med en stor brist på legitimerad sjukvårdspersonal i hela landet så är vi en hjälpande hand när den behövs som mest. Vi engagerar oss i frågan och är stolta över vårat arbete.
Vi värnar om våran personal och patientsäkerheten när våra konsulter är i arbete."

Vi på Sjukvårdsmäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, både i Sverige och Norge. SjukvårdsMäklarna startades 2019, av flera aktörer som gjort en sammanslagning. För att tillsammans visa hur trygg bemanning ska fungera för såväl kunder som konsulter. Tillsammans har vi ett otroligt brett kontaktnät med såväl vårdgivare och personal. 

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Vi har tydliga rutiner från första samtal till uppföljning av avslutad affär, som samtliga använder för att kvalitetssäkra vårat arbete och ständigt få referenser som hjälper oss. Så vi får en tydlig överblick av våran insats och att fortsätta utvecklas i rätt riktning, att vara ditt första val för både personal & uppdrag. 

Vi har sedan staten 2020 ett nära samarbete med ett av dom äldsta företagen inom bemanning av sjukvårdspersonal där vi bemannar sjuksköterskor och läkare, tillsammans erbjuder vi uppdrag i alla kommuner och regioner i Sverige. 

sjukvårdsmäklarna

Våra medarbetare

sjukvårdsmäklarna

Sven Blomstervik

Avtals- & Kvalitetsansvarig
073-676 45 46
Sven@sjukvardsmaklarna.se

sjukvårdsmäklarna

Andreas

Sjukvårdsmäklare
072-253 43 40
Andreas@sjukvardsmaklarna.se

sjukvårdsmäklarna

Adrian Blomstervik

Sjukvårdsmäklare
072-253 43 81
Adrian@sjukvardsmaklarna.se

sjukvårdsmäklarna

Mattias Brofjorden

Sjukvårdsmäklare
072-253 43 80
Mattias@sjukvardsmaklarna.se

sjukvårdsmäklarna

Nicole Brofjorden

Sjukvårdsmäklare
072-047 22 44
Nicole@sjukvardsmaklarna.se