Rekrytering

Rekrytering sjuksköterska

Har ditt företag ett behov, tillfälligt eller över en längre tid, av att rekrytera sjuksköterska eller någon annan kompetens inom vården? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt person oavsett om den ordinarie personalen är sjuk, föräldraledig eller har tagit en lång semester. Låt oss motverka personalbristen genom rekrytering av en sjuksköterska.

Vi kan erbjuda flexibla lösningar som anpassas efter de speciella behov som finns inom din verksamhet.

Stor brist på kompetens inom vården

Bristen på kompetens inom vårdsektorn gör att det blir allt svårare att attrahera och rekrytera nya medarbetare. Det ät inte lätt att skapa relationer med kandidater – att bygga förtroende är alltid en tidskrävande process som kräver erfarenhet och kompetens.

På Sjukvårdsmäklarna har vi lång erfarenhet av att bygga nätverk och har kontakter inom hela vårdsektorn. Vi kan säkerställa rätt förutsättningar för att du ska kunna genomföra en lyckad rekrytering av en sjuksköterska.

Rätt kompetens – rätt kvalitet

Rätt kompetens är den viktigaste förutsättningen för hög kvalitet inom vården. Vi kan hjälpa dig att hitta vårdpersonal som bidrar till en svensk sjukvård av absolut toppklass.

Men det är ingen enkelt sak att rekrytera rätt sjuksköterska. För att nå bästa möjliga resultat så använder vi oss av en kvalitetssäkrad och transparent process. Vi avlastar dig när du behöver nya medarbetare. Låt oss sköta din rekrytering av sjuksköterskor och fokusera på kärnverksamheten.

Vi hjälper dig med rekrytering av sjuksköterska

Vi letar alltid efter nya sjuksköterskor att samarbeta med. Under senare år har behovet exploderat och vi får dagligen nya beställningar från landsting runt om i Sverige. Vi kan hjälpa till att rekrytera sjuksköterskor för inhopp enstaka dagar, några veckor eller flera månader. Är du utbildad sjuksköterska och intresserad av att samarbeta med oss? Vi vill gärna komma i kontakta med dig så att vi kan hjälpa dig att bidra till en bättre sjukvård. Med vår hjälp kan du få chansen att arbeta som sjuksköterska i hela landet.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal i hela Sverige, Tillsammans visar vi kan skapa en trygg bemanning som fungerar för både företag och konsulter. Vi har ett brett kontaktnät med både vårdgivare och personal.

Tydliga rutiner genom hela processen

Vi arbetar efter tydliga rutiner från första samtalet till att samarbetet är avslutat och kvalitetssäkrar vårt arbete.

Att arbeta som sjuksköterska på konsultbasis ger flera fördelar jämfört med att vara anställd. Möjligheten till variation och nya utmaningar är stor och du kan påverka hur, var och när du vill arbeta. Som konsult får du bättre betalt tack vare högre timlön och bättre ob-tillägg. Detta leder i sin tur till en bättre pension. Du kan välja att få lönen utbetald på traditionellt sätt eller fakturera genom din firma.

Kunden och kandidaten i fokus för oss

När vi arbetar med rekrytering av sjuksköterskor så har vi både kunden och konsulten i fokus. Vi arbetar hårt för att hitta rätt kandidat till rätt företag och vice versa.

Tillsammans med ser vi till att hitta ett upplägg som ska fungera perfekt.

Är du i behov av att genomföra en rekrytering av sjuksköterska? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Sjukvårdsmäklarna Sverige AB
Org nr. 556922-0469