Bemanning

Sjuksköterskebemanning

Är du en arbetsgivare inom vården som har svårt att hitta rätt sjuksköterska? Eller är du själv en driven och framtidsinriktad sjuksköterska som längtar efter att göra nytta men inte hittat den rätta arbetsplatsen?

Välkommen till Sjukvårdsmäklarna – experten på sjuksköterskebemanning.

Lång erfarenhet av sjuksköterskebemanning

Vi har lång erfarenhet när det handlar om bemanning av sjuksköterskor, läkare och en rad andra vårdyrken.

Vi vet därför hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av sjuksköterskor och läkare och kan därför på kort varsel lösa ditt företags kort- och långsiktiga rekryteringsbehov.

Med vår långa erfarenhet och kunskaper inom vårdbranschen kan vi bli din ansvarsfulla och pålitliga leverantör som kan skräddarsy lösningar för alla uppdragsgivare.

Bristen på kompetens inom vårdyrken är stor idag – det kan inte komma som en överraskning för någon. Vi hjälper vården med alla typer av utmaningar och har ett brett nätverk av såväl specialister som allmänsjuksköterskor.

Rätt sjuksköterska på rätt plats

När du anlitar oss för sjuksköterskebemanning så ser vi inte bara till att du får en sjuksköterska till ditt team – du får rätt sjuksköterska. Anlitar du oss kan du räkna med ett professionellt bemötande och förstklassig service.

När vi tar oss an ett rekryteringsuppdrag så arbetar vi helhjärtat med att sätta oss in i uppdraget och förstå oss för era önskemål och preferenser. Här är några vanliga skäl till varför en vårdutövare kan behöva sjuksköterskebemanning:

  • Du är upptagen med att driva din verksamhet och har inte den tid som behövs för att rekrytera de bästa sjuksköterskorna på arbetsmarknaderna.
  • Du har flera intressanta kandidater som det kan vara bra att låta ett professionellt rekryteringsföretag titta på.
  • Du har redan sökt sjuksköterskor utan lyckat resultat och vill testa en mer professionell metod för rekrytering.

Stort behov av sjuksköterskor

Sjuksköterska är ett drömyrke för många och vi har hjälpt många sjuksköterskor att hitta till drömarbetsplatsen. Funderar du på att arbeta som hyrsjuksköterska eller på konsultbasis är det oss på Sjukvårdsmäklarna du ska kontakta.

Detta medför stora fördelar. Genom våra väl utarbetade metoder för sjuksköterskebemanning så hjälper vi dig att hitta tjänsten som passar just dig. Du bestämmer själv när och var du vill arbeta och vi förmedlar såväl korta inhopp för sjukdom som längre vikariat för föräldraledighet. Vi hjälper såväl specialistsköterskor och allmänsköterskor att hitta drömjobbet. Som sjukvårdsförmedlare med full koll på branschens behov så förmedlar vi även läkare som arbetar på konsultbasis.

Sjuksköterska bemanning – steg för steg

Vill du börja arbeta som eftertraktad hyrsjuksköterska? Så här går vår sjuksköterskebemanning till, steg för steg:

  • Intresseanmälan. Kontakta oss redan idag så får du en plats i vårt stora nätverk av kompetenta sjuksköterskor.
  • Intervju. Vi lär känna dig lite mer och du får dessutom chansen att ställa frågor.
  • Bokning. När du sedan börjar arbeta för oss så väljer vi den typ av uppdrag som passar dig bäst och vi hjälper till att hitta en lämplig arbetsgivare.
  • Börja jobba. Visa framfötterna så kanske du får ännu mer spännande uppdrag nästa gång
  • Löneutbetalning. Rapportera in arbetad tid och ersättningen för det utförda arbetet betalas ut i rätt tid.

Välkommen till oss på Sjukvårdsmäklarna – experten på sjuksköterskebemanning.

Sjukvårdsmäklarna Sverige AB
Org nr. 556922-0469